More is more,

Även om jag för trettio minuter sedan nästan grät för att öronen var så kalla, vill jag skratta av lycka för att snön har kommit. Tack. Jag är även glad för den fantastiskt fina dag jag idag genomnjutit. Som jag nämnt tidigare kan en dags kvalitet utgöras från aspekten: hur mycket jag gjort. Därför vill jag med detta exemplifiera en exemplarisk dag i mina ögon .

Efter en lugn morgon med flertal koppa kaffe och gröt öppnade jag dörrs och kände ett glädjepirr i hela kroppen. Sol, glitter och snö. Genast blev jag bubblig, peppad. Träna, vilken bra idé. Jag och pappa åkte till gymmet och körde en timmas träning. Jag fokuserade både på en supernsnabb powerwalk och styrka för överkroppen.

Svetten var färdigrunnen, klockan visade en halvtimme efter tolv. Vi handlade innan vi åkte hem för en snabb dusch och lunch. Klockan två kunde vi bege oss hemifrån och klockan tre skulle vi sitta nertysta i biofotöljerna. "En man som heter Ove" skulle idag leverera underhållet och om han lyckades. En fantastisk film som lyckades gripa mig från topp till tå. Efter bion tog hela familjen varsin kaffe innan vi åter igen skulle sätta oss på tåget som ta oss till stan. På restaurang tradition satt redan våra kusiner så rart väntande. Ett kärt återseende med god mat.

Förätt: Råraka med löjrom.

Varmrätt: Två bollar och en avlång filur aka - vegetariska kroppkakor med skirat smör, blomkålsmos och morot.

Efterrätt: Chokladtryffel <3

Slutligen vara alla mätta och belåtna och vi avrundade kvällen med något att dricka på Grand.

Hoppas ni har haft en lika fantastisk dag som jag, Reflektera över vad som gör en dag bra. Många gånger kan det på morgonkvisten  kännas som att göra INGENTING är det enda rätta, men cirka noll av tio gånger, funkar det för mig. 

  • LIVET

Gillar

Kommentarer