Morgonkaffe och produkter från Sunday Raily

Precis som tidigare inlägg också indikerar på händer massor, alltså MASSOR. Jag har aldrig varit med om att händelser så snabbt tidigare rört sig, tolkar det som allt VILL falla på plats. Det känns som jag är inne i en värld av en magisk transformation på så många sätt, det är väldigt spännande även om jag inte är fullt så utvecklad att ja i stunden något känns jobbigt lärt mig uppskatta även de jobbiga stunderna. Efter kan jag, NÄR jag ser vad det gav mig, men inte under precis NU. Man måste komma igång att ALLA händelser bidar till vår helhet, som det som känns jobbig, that's our way to the top. Det är att överkomma dessa som lyfter oss.

Det som gör mig lycklig och glad, är att ändå, faktiskt känner en riktig jäkla inre power. Jag reagerar, gråter, och får så jävla mycket jäkla anama.

Igår hade jag då en väldigt bra dag, och zoomar jag ut och ser helheten förstår jag att it's all good. Mitt liv är i rullning och då kommer vissa saker träda in, och andra träda ut.

Ellen min magiska ängel kom igår morse vid klockan 08 till Stockholm, så jag mötte henne på Centralen, och gick till Pas d'Art och mötte Astra! <3 Gullisarna hade inte setts på 6 månader eftersom Astra varit i Costa Rica och att se deras kramar var fasen värme runt hjärtat.

Efter första koppen kaffe gick vi vidare till Diplomat där vi mötte upp Gabrial som är PR manager på Sunday Raily, och vi fick sjuuuka produkter som jag satte på igår kväll, och nu även på morgonen.

Efter detta så var det dags för mig att jobba, vilket jag gjorde till 20.15

Hoppas ni får en fantastisk dag idag <3

Gillar