Morgonrutinen och veckans mål

God morgon måndag morgon. Så mysigt att vakna och ha min kille i soffan som äter frukost innan han ska iväg, medan jag sitter här och skriver och dricker kaffe. Tända ljus, kaffe och nyhetsmorgon. Vi har hittat en riktigt bra morgonrutin nu tycker jag, där alarmet ringer klockan 06, vilket sker i form av fågelkvitter som ljudsignal - bästa grejen att vakna av "fåglarna". Sen drar Tommy Körberg igång med Ronjasången, där vi sätter på Nyhetsmorgon från sängen och 06.30 går vi upp, duschar, bäddar sängen, klär på oss och gör kaffe. Så mysigt.

En ny vecka, och som jag pratat om innan så tycker jag det är något härligt med nya veckor, som alltid är som nya öppningar. Vill man börja något nytt, typ gå upp en ny tid, skapa ett nytt mål, eller komma in en ny rutin tycker jag en ny vecka hjälper hjärnkraften att genomföra det. En torsdag blir mer som en "aha nu har jag testat detta", medan en måndag sätter ribban för resten av veckan. Därför tänkte jag från och med nu införa veckans mål, och gå ut med det varje söndag eller måndag.

Veckans mål
här som jag kommer peppa om är: att snitta på max 3 h skärmtid på telefonen. Sedan följer vi upp detta på söndag. Är ni med?

Sedan vet ni ju att jag har mål kring min blogg. Jag har nu kommit till plats 203 på Sverigetopplistan och plats typ 37 på Stockholmslistan. När jag började detta var jag på typ plats 250 vs 43. Vad ska jag vara på nästa måndag? Dundermål hade ju varit att var på top 30 i Stockholm!

Så mål HJÄLPER oss komma framåt. Samma sak insåg jag när jag skrev min tentainlämning i fredags. Den liksom SKA in, och då gör man det. Efter latte nr 1 kände jag mig "klar" i huvudet, men rapporten var inte klar. Då var det bara att köpa en latte till och plöja på tills tiden var ute och rapporten var klar. Har vi starka mål anpassar vi oss.

Visa för er själva att ni kan nå vart som helst genom att hänga med på mina mål i veckorna. Snart fyller jag 25 och inför det tänkte jag åter igen göra en mål-moodboard, inför mitt 26e levnadsår. Skoj va.!

Gillar

Kommentarer

cjulias
cjulias,
Åh så mysigt med sådana morgnar <3
nouw.com/cjulias