Mot Linköping

Hur vårigt blir det inte när man sätter en sjal i håret? Gud jag blir så lycklig av hur vårigt det känns, det är så magiskt. Hur som såg jag ut såhär igår när jag åkte ner till Linköping för att träffa min brorsa Ludde, och bästa Ellen som också bor här. Jeans Levi's 501 Z, jacka från NAKD, örhängen från Edblad, skärp H&M, tröja Second hand, brillor minns jag inte!

På nedvägen gjorde jag även "en classic ADHD" kan vi kalla det. När jag kom fram till Centralen och skulle kolla min biljett läser jag datumet och blir förvirrad. 26-03-2021.Jag hade alltså bokat en månad fel. Vad trevligt. Men det skulle tusan inte hindra mig från att träffa mina älsklingar, så jag köpte första bästa biljetten, som var aningen dyrare och tog timmen längre. Sedan ville jag även köpa med mig en matcha från blueberry som ligger nere vid tågen, vart jag ställde mig ca 30 min innan avgång. Det tog tid för hon i kassan att betjäna kunden innan, men jag tänkte att jag ganska definitivt borde hinna köpa. Men nej, när det närmar sig 10 min till avgång så får jag lämna för att gå till tåget, utan någon matcha. haha. Jaja sånt är livet. Ville bara ventilera ut det.

Pst, inatt var även min och Gustavs första natt ifrån varandra sedan September. Hur sjukt? Nä, men jag mår så bra i hans famn så ser fram emot att återgå till det normala haha.

Hoppas ni får en magisk lördag.

Gillar

Kommentarer