Nå en fysisk topp för att för att nå ditt måls topp

Under senaste tiden har jag börjat satsa på bloggen mer. Och det har ju gått bra. Trenden går succesivt uppåt och jag blir så glad även om det låter lite töntigt. Mitt mål är ju inte specifikt att bara ligga högt på en blogglista utan vad det innebär. Att faktiskt i större mån kunna försörja sig på att sitta på en terass uppe i bergen i över Puerto Banús och skriva, och det värdesätter jag.

Nästa del:
Igår skrev jag om hur naturen blir som budskap, och det har jag pratat om länge. Jag satt på en liten bergstopp och såg ut över en högre. Precis som att jag precis nått en ny liten topp (ökat i statistik) och nu sitar högre. Och frågan är: jag kanske behöver nå en fysiskt högre topp för att nå en högre topp här.

Vad ska jag göra då?
Gå över ett berg?
Kanske lära mig att kitesurfa? Som vi såg alla göra längs vattnet igår
Eller vad kans det vara?

Jag tycker det är så coolt hur vi kan omvandla fysiskt.
Ännu en liknelse:
YinYoga. Vad går detta ut på. Jo att släppa på psykiska känslor genom en fysisk öppning, och tvärt om. Våra känslor begränsar oss. På samma sätt kan vårat mod vara en tillgång. Det kan låta inte bara det som sker sker, utan på så vis även öppna andra dörrar.

Okej:
Som ni förstår är detta ett långt resonemang med mig själv.
Jag ska bli vigare. Målet är spagat och när jag kan det, för där tar det emot JÄKLIGT mycket, undrar jag hur mycket begränsningar som faktiskt släppt.

Ska vi se? Det blir spännande.

Gillar