Något av det största jag gjort, ett avslut

Idag har jag gjort något av det största jag någonsin vågat göra, och ja, för en annan är detta nog en fjärt i rymden, men med tanke på allt som tidigare hänt är vad jag kommer att säga något jag är väldigt stolt över att jag självmant valt.

Jag har valt att gå ut ur min modellagentur.

Ibland är det viktigt att våga stänga en dörr för att kunna öppna en ny. Ännu vet jag inte vad det är för ny dörr, men vad jag insett är vikten av att allt man gör ska vara all in. Det tror jag lite är ett recept för att lyckas. Man tar sin tid och gör den till 10/10 inom vad det än är.

Jag är också stolt över mig själv då detta har varit en stor del av min tidigare problematik - dvs att identifiera mig som modell, och därmed vara rädd att förlora den identiteten. Detta var mitt villkor till välmående.

Att nu veta att jag absolut inte BEHÖVER den identiteten ger mig en insikt om hur jag tagit många steg från behovet att förklara mig utifrån etiketter. Jag är bara jag.

Ska jag jobba som modell ska det vara för att det bygger karriär och skapar pengar, och inte för att detta ger mig en identitet. Och som sagt, att bygga karriär är jag inte alls kritisk mot - men då vill jag endast ha agentur om det då lyfter min karriär. Det låter ju rimligt :)

Modellande var en livlina för mig, och ÄVEN om det skulle fortsätta så framöver någon gång, så känns det väldigt sunt att då självvalt kunna avsluta det, och veta att jag inte behöver den livlinan. Det ska inte vara en livlina, det ska vara ett jobb.

I detta vill jag såklart även tacka de som trott på mig, som jobbat för mig och peppat mig. Jag är tacksam för alla människor som både sågat mig och lärt mig livets läxor, och låtit mig kämpa upp för ett brant stup i för att bli starkare, och såklart även dem som gett eller genererat mitt livs upplevelser.

<3

Här har vi lite kul från tiderna! <3

Gillar