Naim Josefi launch of melonia

Hej godmorgon hjärtan. Wow, förr varje dag som går känner jag hur jag längtar till sovmorgon, men det är FÖR att jag inte riktigt går och lägger mig tidigt. Ikväll jobbar jag till 20.15 och vet a tt jag tidigast ligger i säng 23, och jag börjar tidigt på fredagen. Men sen, lördagen jobbar jag sent och då ska jag nog sov ut lite. LUGN, vi snackar till typ 08.

Gårdagen, jäklar vad produktiv man blivit. Det här med att skriva upp allt man gör, det är en otrolig morot måste jag säga. Utöver det givna hänget på bloggen så hann jag:

⋆ På morgonkvisten gå upp på en kulle och se soluppgången
⋆ Skapade en statistiktabell för allt jag gör
⋆Köpte aktier
⋆ Ändrade om min instagram lite hihi
⋆Åkte på möte
⋆ Promenerade till Strandvägen för lite ärenden
⋆Åkte hem och pluggade lite
⋆ Mötte upp Astra
⋆ Hängde på Naims Launch av Melonia, dvs de galna skor ni ser nedan.

Instastoriade nästan hela dagen om ni ska kika in.

Bästa Naim <3

Alltså Astra! Fyfan vad glad jag är att hon ÄNTLIGEN är hemma efter sina 6 jäkla månader i Costa RIka, välkommen babe. När alla vänner liksom ska hålla på att vara runt hela jorden, då blir man så himla tacksam när de plötsligt planerar att hänga hemma <3

Astra är en av de mest kreativt skickliga jag känner. Så himla duktig, livsglad, idérik, framåt, människa så det är heeeelt otteeeroligt. Spana in hemmes hemsida HÄR. Vill att min blogg ska vara lika dan nu. Så snygg. Instan har ni HÄR.

Nu till det mysigaste av allt. Nog för att vi skiljdes åt för typ 9-10 h sedan, för redan klockan 08 ska vi ses igen, för min älskadeEllen Pellen kommer till Stockholm, så mysigt! Tror vi ska gå mot djurgården, sedan bruncha på Diplomat, och sedan ska jag jobba klockan 14.00.

PUSSS


Glöm inte; att vad ni än vill skapa, ligger ansvaret i era händer.
Vilket mål du än har, sätt det först!
Är det att träna mer, då säger du nej till det andra förslaget.
Är det att jobba mer, ja då är detta det du skapar rummet för.
Inget mål är fel. Du bestämmer faktorers värde i ditt liv, och behandlar dem enligt rätt position.
Easy darlings <3

  • LIVET

Gillar

Kommentarer