När jag skulle på dejt och skulle hitta den perfekta doften

I samarbete med NCP Olfactives

Okej, trevligaste budet som väntade utanför dörren igår när jag kom hem från träningen <3 Ni vet ju min kärlek för NCPs dofter. Och det roliga är hur den uppkom.


Jag skulle på dejt för typ drygt 1 år sedan och ville ha en doft som kändes JAG, och gick runt på Åhlens och doftade och doftade. Mycket av det jag möter tycker jag antingen är för blommigt, för sött eller för tvåligt. Känner flera med billiga parfymer de sprayar sönder sig med, och jag tänker alltid ba nejnejnej, tycker inte de luktar gott alls.

Jag vill ha en sån doft som man ba mhmm kan ej sluta lukta. Ni vet när man kommer in på ett spa blir helt till sig för att det luktar så harmoniskt och gott, något sånt vill jag lukta, och ville speciellt det på denna dejt haha, pga att jag själv typ blivit kär i vissa för att de luktar så gott.

Hur som hittade jag då tillslut NCPs dofter och blev helt besatt, och började med en som luktade vanilj och läder, helt sjuk var den, och jajjamensan, doften blev kommenterad på dejten haha.

Nu har NCP utvecklat sina dofter och en av de jag fick hem -Tonka Bean & Moka har vunnit Swedish beauty awards, och DAMN, seriöst det är nog det sjukaste jag doftat. Den doftar som Britneys Spears Fantasy parfym som man hade som yngre MEN GODARE, mer vuxet och mer spa/läder!

Ni ser ju vad den doftar i denna bild. Men det luktar HELT SJUKT. Hur som helst vill jag skriva ut redan nu att ni får 20% rabatt till och med 8e JUNI, med koden GRETA20 och obs, tycker ni dem är dyra så kan man välja olika storlekar, men kan säga att mina stora aldrig tagit slut och de är magiskt goda, och i min värld värt att köpa en stor nu när ni får rabatt!

Fick ju lite flera dofter och jag är bortom taggad att testa dessa också! Men som sagt, in på NCPs hemsida och fynda DIN DOFT, de är unisexa och helt sjuka, och sedan är det sjukt bra presenter som mors dag-present och studentpresent! GRETA20 glömmer ni för tusan inte

Gillar

Kommentarer