Nedräkningen är i full rulle

Det är bara dagar kvar till Marbella, och ja, som ni vet pratade jag om i somras att åka dit och bo, och det är väl lite det som är tanken för mig och Gurra. Att åka dit till läggan, plugga och bara va. Sola, bada, cykla i bergen. Innan dess har vi dock en relativt full agenda, och därför vet jag att det kommer gå i ett innan vi snart sitter i en solstol och känner lite värme på kinderna.

Därför tänkte jag gå igenom lite dagarna som kommer.
♥ Torsdag - alltså idag har jag min sista dag för min hemtenta. Senast 16.00 ska den vara inlämnad. Sedan behöver jag gå och börja införskappa lite smått innan spanien.
♥ Fredag - Dags för PCR-test. Detta är jag faktiskt nervös för. Jag och Gurra har varit väldigt isolerade, sedan ca 5e, men ändå gjort några undantag, så ja, FAN om testet skulle vara positivt hehe. Men hus stor sannolikhet är det egentligen? Sedan ska jag plåta resten av Fredagen för MaxJenny!
♥ Lördag - ja då måste vi ju packa, och göra det snyggt här hemma, för att vi någon gång ska vilja lämna Spanien liksom. Sedan ska vi hem till mina päron och hämta nycklar och dylikt.
♥ Söndag - Ja kockan 06.45 går planet, så då är det dags. VAD TREVLIGT.

  • LIVET

Gillar

Kommentarer