Nu är det jul igen

Lucia och bara 11 dagar kvar till Julafton. Det blir min och Gurras andra jul tillsammans. Vill både säga, "redan" och "bara", då det gått så fort sedan förra, men känns som det aldrig funnits något annat. Julmyset är i alla fall i ordentlig rullning. Och såhär, mina vänner, har det sett ut hittills. Vi tar det i kronologisk ordning. Kronologisk ordning är det bästa jag vet. Dock får ni beräkna mitt uteblivna fotograferande när det är människor runt, så tänk in några julshoppingbilder, pepparkaksbak, adventsfika osv.

Julmusik, glögg, risgrynsgröt och julfika är nog vad som dragit igång min jul. Varje fredag framförallt, har jag och min kille landat framför Idol och kört fram ett plockbord som senast blev riktigt juligt. Pepparkakor och dadlar med grönmögelost <3

Den extrema kylan, som tyvärr inte är med oss längre, den var stämningsfull. Hoppas för hela mitt liv att den kommer tillbaka. Åtminstone snö och några minusgrader. Vad vackert det blir när allt är frostat.

GRAN! Jag och min kille har köpt vår första. EN gullig liten kungsgran. Visst är det när man får in en gran i huset, som det är jul på riktigt?

Take away är en del av alla årstider och högtider, samt ikke-högtider. Alltid stämningsfullt. I lördags var den som de flesta gånger i form av Thai, framför European Film Awards. Bor man men den filmnörd så gör man. Älskar det <3

Igår hade vi adventsfika här, och det enda jag hann fota var mitt face. Det får duga det med.

Slutligen. Granen. Med kulor och glitter. Fin va?

Hoppas ni njuter i juletider.
PUSS

Gillar