Nu börjar livet - för dig som vill våga

Så jävla sjukt att vakna upp och veta att NU är det JAG som måste skapa allt mitt arbete, det för första gången NÅGONSIN, egentligen, i alla fall kopplat till att samtidigt betala hyra och ta 100% eget ansvar som jag står inför detta, och hade det blomstrat för alla världens företag så hade det varit enklare, men samtidigt hade jag inte heller puschat mig till att då ta detta ansvar då jag hade fortsatt in the comfort zoon.


Det är nu och här jag inser hur jag gynnas av att inte älska ekorrhjulet, utan jag vill leva som ett äventyr och detta ger mig jävlar anamma. Det är exakt ett sånthär tillfälle man m��rker av min ADHD då de flesta attraherat av stabiliteten, medan jag går igång på äventyret och kampen av detta, alltså inte av att folk blir sjuka såklart, utan att jag tvingas kämpa inom ramen för mina mål.

Och det är ju så att man måste få x antal nej för att få ett ja, vilka nu (nejen) sannolikt är fler, men man skapar börjar därmed så fler frön för att ändå klara sig vilket jag absolut tror gynnar dig som gör så över sikt, då åker så småningom kommer att vända!

Våga ställa dig i kampen vi har, och ge allt, för det kommer att komma som en belöning bara du inte ger upp. Se det som jag sa, att dessa tuffare tider tvingar oss att ge allt och lite till, vilket då sedan kommer att komma tillbaka i form av vad du gett ut!

  • LIVET

Gillar

Kommentarer