Nu kööör vi

- Reklam för Trafiko -

Hej hej hej!
Har ni saknat mig? Jag har saknat er! Men med dubbelutbildning, och fokus på personliga mål har jag varit tvungen att släppa bloggen för ett litet tag. Dock har det varit så lärorikt att gå in i andra strukturer och skapa lite punktfokus. Jag ska berätta!

Det känns som det har hänt, och händer SÅ MYCKET i mitt och Gustavs liv nu, och ja almanackan är rackarns full, vilket ibland kan kännas utmanande, men också blir en påminnelse om att vi tar stora kliv framåt, mot toppen. Vi har haft och jobbat mot personliga mål, och gemensamma mål, där ett av våra personliga mål är Gurras körkort. Som sagt har det varit mycket som pågått, och även om man ska ta sig an utmaningar, ska man inte göra det svårare än nödvändigt. Verktyg och strategier är A & O.

Jag har alltså g��tt och blivit hans handledare. Ja jag hör ju hur det låter, som att det bara kan gå fel, men tro det eller ej så börjar vi närma oss slutmålet och i detta vill jag gå in här och peppa er andra som kanske är i samma situation. För tusan vad trevligt det ska bli när vi sedan köper vår första bil och kan glida runt tillsammans. Så, i detta vill jag tipsa om Trafiko. På Trafiko bokar man alltså handledarkurs online. Deras lärare är handplockade vilket kan vara ett väldigt bra komplement till ens redan befintliga lärare, (hejhej) och kurserna kan bokas via mobilen. Så smiiiidigt! Speciellt om man har myyycket som pågår och behöver extra stöd. Dessutom kan man göra gratis teoriprov med frågorna från 2021. Dessutom har de en digital plattform för alla körmoment man behöver kunna inför uppkörningen, och när man gått någon av deras kurser får man tillgång till plattformen gratis. HUR BRA? Varför visste jag inte om detta när jag tog körkort? Här finns ex länk till risktvåan. SÅ in ba och ta ert jäkla körkort. Nej man vill inte skjuta på det hela livet. Gör det enkelt nu!

VI HÖRS SNART <3
PUSS

En människa jag skulle göra allt för.
(Förlåt att jag kan vara så PMSig ibland)

Endlessy loving u.

Gillar

Kommentarer