Ny deal med mig själv

Jag är ganska nyvaken och tittar ut genom fönstret och ser snö som faller ner. Jag mår så bra av att vakna utsövd till en härlig kropp kaffe medan jag får prata här mer er. Denna känsla växer sig liksom 1000 gånger starkare med tanke på kommande innehåll. <3 Så ännu en dag av utesluten blogg. Ni kanske kan gissa varför - då detta bara sker antingen om jag är RIKTIGT jäkla sjuk eller, som nu när..


Det blev fredag, och efter att legat hemma sjuk hela veckan kände jag verkligen att jag ville till jobbet trots att jag bara nästan var helt frisk. Dessutom hade jag inte ännu vistats bland folk med min medicin i kroppen så bara detta lockade mig att ordentligt att ta mig an ett jobbpass. Jag jobbar ju via Slash ten i olika butiker, för tillfället mest på iDeal of Sweden, och hade ett pass i butiken i MOS. För det första vill jag säga att trots att det kändes lite sådär i hals osv, så gick jobbet toppen. Jag brukar ha tendenser till att zoona ut och försvinna, alternativt bara må psykiskt dåligt av många intryck, men jag kunde knappt ens förstå den känslan. Jag var så glad och ba wow. Hur som helst följde denna känsla med mig när passet var slut och jag bestämde mig för att gå ut ändå, vilket blev ev superkul kväll. Jag drack 1 glas bubbel, en whisky sour, en champagne supernova och smakade på lite annat, och har i att huvudet summerat detta till ett intag på 4 drinkar.

Det blev lördag, jag vaknade. Jag hade lagt mig sent och S e r i ö S T, - jag var så jäkla bakis. Liksom så bakis att minsta beröring startade likt vågor som nästan kom upp. Som ilningar. Jag som absolut ogillar att vara sjuk, förstår inte hur jag frivilligt kan sätta mig i en nästan värre position, för att spicea till en kväll. Jag känner hur jag inte accepterar mina begränsar. Nej, min kropp tål inte så mycket alkohol. Inte alls. Jag uppskattade att jag var 9/10 bakis igår, och kan även definiera detta som 3 glas bubbel och 3 spritdrinkar, och nu är min deal att jag aldrig mer ska sätta mig i positionen att behöva må såsom jag gjorde igår. Dvs aldrig mer 4 drinkar. Jag ska även gå och kolla upp om jag är allergisk mot alkohol.

Hoppas ni får en fin söndag! LOVE U

Gillar