Ny skola, EKG, en stor säng och TVn på väggen

Gårdagen, då hade jag och Gustav mycket på agendan. Jäklar, jag var heeelt slut sedan på kvällen. Dels började min nya kurs som är på SU, fast webbaserad. Så morgonen inledde med första lektionen mellan 10 och 12. Detta beblandades även med en hel del tårar då jag klockan 13 hade tid hos läkaren. Jag råkar vara hypokondiernas hypokondrier och ska gå i behandling för detta, så att innan behandling boka tid på eget initiativ var jobbigt.

Klockan 13 då tiden var kommen var jag hos läkaren, berättade om upplevelse, gjorde övningar, tog puls, blodtryck, lyssnade med stetoskop, innan han ville kolla med EKG för att vara säker. Men allt var fint och jämt, så lättnaden var enorm. Ingen var förvånad haha.

Sedan klockan 15 skulle Gurstavs pappa komma och hjälpa oss få upp TVn på väggen, så jag tog ansvar för att vi fick i oss varm choklad medan Gurra och hans pappa fick ta ansvar för TVn. Slutligen skulle vi byta säng, så klockan 17 hade vi släp bokat. Med släpet åkte vi hem till oss, hämtade min säng, åkte hem med den till mamma och pappa. för att sedan åka till Gustavs pappa där en säng Gustav hade en säng precis i början av vår story, som egentligen är för stor för lägenheten jag och Gustav bor i, vilket gjort att i avvaktat. Nu ville vi av många anledningar ändå ha den. Så efter massa metorder i att lyckas få sängens beståndsdelar till bilen körde vi hem den till min och Gustav där nästa bärande fick börja, innan vi igen lämnade släpet, köpte Thai och jag stendäckade framför TVn någon timme senare.

Vilken dag ändå, ellerhur?

  • LIVET

Gillar

Kommentarer