Ny telefon och galet tidig morgon

Hej älsklingar. 04.55 vaknade jag av mig själv idag. I vägandet av att gå upp och carpa morgontimmarna, eller sova vidare för att få mer än 5.5 h sömn tänkte jag att jag förmodligen samlat på mig ett bättre sömnbagage av att öva in att vakna naturligt. Jag har senaste tiden, för att jag kan anpassa jobb, satt alarmet drygt 8 h senare, för att öva in att vakna av mig själv. Jag har lärt mig om detta i min utbildning, och det är absolut bästa för kroppen är att gå upp när den själv behöver det, och för att detta ska bli enligt kroppens optimala läge gäller det att vara noga med livets andra områden, som att inte äta för sent, (hehe kakor varje kväll men tar typ bara 1), få frisk luft, anpassa jobb och träning olika tider osv.

Det var detta jag pratade om förut som heter den cirkadianska rytmen. Ni kan läsa inlägg HÄR om ni är intresserade. Att jag vaknade 04.55 vet jag faktiskt inte om det beror på att jag skött mig riktigt bra eller dåligt haha. Ägnade gårdagen MÅNGA timmar jobb framför skärm, tog medicinen för sent, tränade inte men liksom var ute en del, fick solljus och skötte mig bra i övrigt. JAja!

Nu sitter jag med tända ljus, lyssnar på en låt på repat medan jag ser snön virvla utanför fönstret. Är det inte märkligt att jag fortfarande har lite tanningline från förra veckan i solen, medan det nu SNÖAR, eller för den delen att jag IGÅR satt ute i tisha.


Låten i alla fall, den har ni HÄR, varsågoda, den är så JÄVLA bra och har ni inte reean en fantastisk dag får ni det när ni sätter på låten, get back to mig om detta <3

Hur som köpte jag igår äntligen min iPhone 11a. Och vill baar lägga en parantes gällande inlägget om 11.11. Hade inte ens tänkt på det, men jag gick till butiken kl 11 för att köpa en 11. Jo lite sjukt är det ju. Det blev en lila, så fin tycker jag den var hehe. Har rustat den med ett sjukt glasskydd, som sitter fäst med en svart liten sam man inte ens ser, och tänker nog köpa ett genomskinligt skydd från tech 21, om det finns.

  • LIVET

Gillar

Kommentarer