NY VECKA: VILKA ÄR MED I 05XX CLUB?

Måndag morgon, and this 5 AM xx club har börjat. Min absolut enda svårighet är att ändra på vanan kring när jag kommer i säng. Jag går typ alltid och lägger mig runt 23-00, oavsett om jag går upp 09 eller 05. Så okej, för att klara detta ska jag denna vecka fokusera på att i alla fall börja fixa mig och röra mig mot sängen vid 22.
VILKA ÄR MED? VAD KALLAR VI OSS? 5AM xx club?
Poängen är alltså att man ska gå upp när klockan fortfarande när något med 05, även om det så vara 05.59. Att successivt få detta till 05.11 liksom, känns inte lika svårt.

Anledningar till att gå upp tidigt

★Många SJUKT framgångsrika människor gör det, såsom Tim Cook (Apples VD), Jack Dorsey osv.

★Du har ett försprång och är förberedd. SÅ istället för att halka in i dagen och hela tiden känna dig lite efter vad som sker, så skapar detta tid för att göra dig redo.

★ Du hinner träna, meditera, visualisera osv. MAGISKA nycklar för bättre resultat.

★Hjärnan är mer inställd på fokus på morgonen än på eftermiddagen, och därför kan du avklara eftermiddagsjobb på morgonen och få mer fritid.

★ DU slipper distraktioner, med tanke på att alla andra sover - om det så vara från ett mail eller en notis.

★ Du får egentid, eventuellt familjetid om alla gör detsamma.


När jag läser på lite om anledningar nu till att gå upp tidigt känner jag liksom att närmandet till 06 är sent. Då har man ju knappt något försprång, men vad fasen, vi får de det i små portioner. Men läste även spännande saker om att gå upp innan 04, men ah då får man ju ta och börja jobba på kvällsrutinen. Och sista saken; snooza inte. Jag gör det alltid när jag ska upp lite senare, och då kommer man in en så kallad "sömnfylla".

OKEJ IGEN:
VILKA ÄR MED?


Gillar