Nya kristaller - vad betyder dessa?

Hej älsklingar!

Igår var jag passande nog efter omständigheterna av livet uppe i luften på Oh la moon och köpte några kristaller. Det roliga är att jag inte gick dit FÖR att allt har snurrats till, utan jag hade skrivit in att gå dit sedan någon vecka tillbaka, och detta var väl ett mer än passande läge då jag som ni vet har rört om i grytan och nu fick ta mig en funderare kring vad jag vill.

Bara hur jag dras till kristallerna säger något till mig om vad jag vill och behöver.

Sen blåa, Azuriten har ni sett förr.DEn ahr jag gått med sista dagarna vilken handlar om att öppna upp tredje ögat och se saker från ett utifrånperspektiv, vilket jag verkligen behöver nu. Liskom släppa stundens hetta och zooma ut.
Sedan köpte jag tigerögat som jag verkligen VERKLIGEN dras till.
Detta har Oh la moon skrivit om varför:


"Varför du dragits till kristallen: Förbered dig för nya äventyr, du har dragits till en riktig äventyrskristall vars jobb är att få dig att testa nya grejer. Eller så kanske det finns en situation som du behöver lite klarhet i."

Jag behöver nog både klarhet och är i uppstart av nya äventyr. Hur mitt liv ser ut om 3 månader ska bli spännande att se.Sedan har vi Zebra Jasper.

"Varför du dragit till kristallen: Det finns ett citat som lyder "Balans är inget du hittar, balans är något du skapar" med hjälp av denna Zebra Jasper kommer det visa sig vad just du behöver förändra för att skapa en mer balanserad vardag."

Sedan står denna även för personlig utveckling vilket är något jag känner mig högst uppe i.Pyriten! DENNA ÄLSKAR JAG. Denna har jag störs besatthetskänslor till, vilket låter sjuk, men älskar den.

Varför du dragits till kristallen:
Wow! Det kanske är dags för lite cashflow eller så är det dags för dig att step up your work game, du har dragits till en framgångskristall!"

HAHA ja! Detta är ju verkligen högst aktuellt så!
Sedan har sista stenen som jag ALDRIG kan komma ihåg avd den heter! Magisk i alla fall!

Försöker låta mina tankar möta budskapen dessa ger. Vad jag alltid kommer fram till. är att jag vill och behöver styra min egen tid och mitt eget liv. Hur detta sker vet jag inte till 100%, men det ger sig.

Gillar

Kommentarer