Nya polaroider - att inte SÖKA utan möta vad som kommer

God morgon, här har vi mina nya polaroider som vi tog på Ksting. Polaroider är alltså din update på hur du ser ut just nu, som komplettering till ditt portfolio som kan vara byggt av års jobb. Jag tycker dessa blev så fina, och jag känner mig så glad över att lite från ingen stans ha hamnat här.

Ni vet när jag pratat om att OM jag skulle fortsätta med agentur eller dylikt, vill jag först veta att jag inte "behöver" det för att vara jag. Att liksom visa för mig; att jag är jag utan agentur eller liknande. Att det inte har att göra med min identitet. Och jag är så stolt över att jag gjorde det valet UTAN en plan av att söka en ny agentur. Jag hade inte alls i åtanke att Ksting skulle dyka upp. Och jag är så glad att dem gjorde det, men valet hade inte varit detsamma och lika betydelsefullt om jag hade sagt till mig själv att lämna min tidigare agentur för att söka nytt. Jag lämnade i vetskap om att jag kanske inte kommer fortsätta alls.

För det valet handlade inte om att följa några begär, utan vad jag behövde. Det handlade om att ta bort något, njuta av tillvaron och sedan ta resten som det kommer.

Lite som när man gör slut i en relation. Att så fort något tar slut söka nytt i rädsla av att vara själv är inte alltid sunt, men om man springer på sin drömpartner på gatan sen utan att söka så är det en annan femma. Då gjorde man inte det FÖR att man inte klarar sig själv.

Exakt så vill jag likna detta. Och jag är så glad över att Beatrice som är deras intern skrev till mig och bad mig kika förbi. <3

Gillar

Kommentarer

ineees
ineees,

Superfint Greta<3 Man får alltid så mycket insikter när man läser din blogg!!<3 Uppskattar verkligen den!❤️

nouw.com/ineees
greta
greta,

Och jag blir verkligen så himla glad av att höra det <3

nouw.com/greta