Nya rekommendationer gällande aktier

Okej godmorgon, eller kanske GODDAG änglar och moneymakers <3
Ni som äger aktier eller fonder kan ha kommit att märka att tjoff, + har blivit -. Världen har tagit lite stryk av Corona och även om detta har börjat saktas upp har jag åtminstone tagit vid lite åtgärder.

Oavsett om corona hade ägt rum eller inte så har vi en annan kurva att se till. Går ni in HÄR kommer ni till bilden jag visar, dvs möjligheten att se ett mer historiskt index. Vad vi ser är att börsen år 2000 pikade för att sedan börja dala, och även om det hela går succesivt uppåt ser det lite ut som den har falltendenser var 5-10e år.

Man kan se om man tar oss till 2020 att korona har gjort att börsen sjunkit en bit och för min egen del förbereder jag mig lite på en potentiell börskrash. För även om Corona med all säkerhet kommer att blåsa över har vi en lågkonjunktur som väntar. När den kommer vet vi inte men det kan vara imorgon, och det kan vara långt kvar.

Så vad jag börjar göra nu är att ta mina aktier med vinster och sälja av. Dvs rädda vinsten. Det kan vara så att aktier som ligger på minus nu kommer fortsätta gå minus och tror man det är det ju såklart smartare att sälja av och spara en del än att förlora allt. Jag tror personligen att mina aktier kommar hoppa lite upp och ner men kommer röra sig mot ett fall, och försöker därför timea in att de kommer stiga en aning innan jag säljer av helt. Hur detta går vet ingen, men tips är att HÅLL KOLL utifrån ett macroperspektiv också. Det gäller att se tendens över tid och i stunden.

TYCKER VI DETTA ÄR INTRESSANT?

PUSS

Gillar

Kommentarer

myingridveronika
myingridveronika,
Åh.. Jag behöver verkligen bli bättre på att kunna sånt h'är och hur man på bästa sätt investerar sina pengar på både kort- och långsikt och kan få dom att växa!
nouw.com/myingridveronika
greta
greta,
JA previiiis!! På lång sikt växer tack gud det mesta men man vet ju allldrig!! SKa släga upp lite fler tips jag jag börjat se och förstå!! <3
nouw.com/greta
corneliakarlsson
corneliakarlsson,
JA DETTA TYCKER VI ÄR INTRESSANT <333 Sålde av en del innan det började gå neråt men har mycket kvar förstås, otroligt nojig över hur jag ska gå till väga..
nouw.com/corneliakarlsson
greta
greta,
MEN SÅ TIMEAT satt du iaf sålde av en bit! Vi får tipsa varann och lösa resten tillsammans!! <3
nouw.com/greta