Nyckel för att lyckas

Först innan vi drar igång med detta snack vill jag bara fråga; vad tycker ni om min nya design?
Vill GÄRNA ha ärligt svar!

Sedan rakt in i frågan. Jag tror att ALLA kan lyckas. Jag tror egentligen det bara handlar om inställning och produktivitet. Dvs att inte ge upp, att maxa utfallet, att göra mer, att göra bättre, och när gör man det? Jo när man har energi och gör det man tycker är kul.

Sedan kan man gå in på allt om hur man får energi och hur man hittar sitt kall, men vi sparar det till ett annat tillfälle så ska jag berätta lite hur det sett och ser ut för mig; och vi tar målen kring denna blogg som exempel.

Jag vill att den ska bli stor. Jag tittar på topplistorna och sätter ofta mål i förhållande till vart jag ligger där. Mitt mål är att bli en av de största bloggarna på nouw. Nu är jag i Sverige på plats 159. Okej, för bara ca 3 veckor sedan var jag på plats 259.

Då bloggade jag 1 gång per dag, och blev det inte av så blev det inte av. Det jag inledningsvis har gjort är att mata upp mängden. Denna vecka har jag som mål att blogga 3 gånger om dagen. I Stockholm VAR jag på plats 37 i början av denna vecka, nu på plats 32, och mitt första mål är att komma på topp 30 i Stockholm inom kort.

Som sagt tror jag att vi alla kan nå vart vi vill, men vi måste prioritera och fokusera. Jag har haft en tendens att sega förut. Vid kl 10 kanske jag skulle gjort 1 blogginlägg efterföljande av långsam frukost och fix och plötsligt blev det eftermiddag.

Nu idag slog det mig hur otroligt mycket mer produktiv jag har blivit.
Vid kl 8.30 idag hade jag:
Gjort 2 blogginlägg, och ja, jag var nöjd med dem, samt duschat, och gjort mig redo för att gå iväg på en promenad samt sätta mig och plugga utomhus vilket jag gjorde till strax före 10 då jag gick hem lagade, fotade och åt frukost. Detta tror jag är skillnaden, att kockan 10 ha gjort 1 blogginlägg eller 2, plus 1 h plugg och en promenad.

Gillar

Kommentarer