Nytt mål för veckan är ni med?

Ännu en måndag, och det vet vi ju alla vad det betyder. Nytt veckans mål, och denna gång: att ta minst 4 cold showers denna vecka. Jag tog min första idag. Obs, i min värld får man duscha varmt först, men sen iskallt.

Cold showers är ju då bra för en massor, men när jag duschar kallt tänker jag mest på att jag skapar vita blodkroppar, - immunförsvaret, samt lär mig att kontrollera min andning - dvs mitt generella mående. Ett tips är att andas in djupt i magen, och när ni andas ut så sänker ni temperaturen lite, fram tills att man duschar på det kallaste.
ÄR NI MED?

Jag har ju även slutfört förra veckans mål, att inte använda Instagram, TikTok eller Snapchat. Och vore det inte för att jag var tvungen att publicera samarbete idag skulle jag lika väl kunna vänta någon dag till. Det har varit SKÖNT, även om det ska bli kul att dela lite fina bilder jag och Gurra påtade för någon dag sedan.

I övrigt har jag känt mig lugnare, mer sansad, mer i mitt eget liv, mer kreativ i större processer än att passera VSCO-cam, och mer närvarande. Det har varit fint.

(psst, ser ni hur grön-oinspirerad jag faktiskt bled där igår? Gick och köpte nytt nagellack att matcha med min gröna tröja.)

Gillar

Kommentarer