Oh la moon yoga & kristaller

HEJ HEJ HEJ MINA MAGISKA MÄNNISKOR <3 Åh igår var jag ledig tusan vad skönt och välbehövligt det kan vara, eller snarare ÄR! Hade verkligen en helt fantastisk dag igår kallat vad jag stavar vardagslyx och dela lite här.

Började morgonen med sjuka äggmackor. Jag har ingen brödrost, men jag kom på den grymma ideen att lägga in rågbrödet i ugnen och det funkade hur bra som helst. På mackorna hade vi avokado och äggröra på ägg+mandelmjölk+salt och peppar, stekt i smör. Känner då ändå att jag är GRYM på att göra äggröra hihi.

På dagen hade jag en liten överraskning som väntade för mamma. Hon visste enbart att hon skulle sätta sig på tåget i sköna kläder, vilket hon gjorde, och sedan väntade en feel good camp på Oh la moon /Josefin Dahlbergs kontor.

Inne på kontoret fanns en buffé av stenar, kristaller, armband OSV! Wow man känner hur lilla spirituella guden inom sig vaknar till liv. Upplägget var magiskt, en blandning av yoga, meditation, och olika övningar. SÅ härligt.

Efter drog jag och mamma till Johan & Nyström, drack en galen kaffe med mina 3 shots.

Juste juste, stenar köpte jag också. Två stycken, så ny har jag 3 i min samling. En Celestin (vita) och en Citrin (bruna). Tänke att jag här eller på min hemsida (har ni spanat in?) skall göra ett bättre och proffsigare inlägg om dessa.

Älskar dem. De går så mycket till atmosfärgen runt mig.

Vill för övrigt börja använda mer oljor, rökelser osv. Någon som vet vart man finner detta? PUSS

Gillar

Kommentarer