Oh no - you did not know

1. Varje gång jag borstar tänderna och dricker vatten, fyller jag vattenglaset, dricker upp tills det är cirka två centimeter kvar, häller ut det sista vattnet, och häller på ett halvt glas nytt vatten och dricker upp till det åter igen är två centimeter kvar, innan de hälls ut igen.


2. Jag pratar tydligen en väldans massa i sömnen, utan att någonsin tro att natten varit annat än en stillsam en.

.

3. När jordnötssmörskonsumtionen gick på högsta varv, kunde jag snitta en burk, på tre dagar.


4. Jag tror jag kan se lite vad som ska hända. Det var faktiskt en incident för någon dag sedan, då min familjekompis Nellie säger "Greta, titta, titta, vad jag fick i julklapp", och tar fram en svart box. "Åh en klocka säger jag", och ser en guldigt glimmande klocka utanför tygpåsen, tillhörande boxen. "Jaa", säger Nellie, och tar ut, exakt den klockan jag trodde jag såg, ur påsen. Förvånat tittar jag på henne "Tog du ut klockan ur påsen NU!?". HELT SJUKT:


5. Jag påverkas så mycket av omgivningen att den både kan få mig att gråta och skratta genom att bara vara i ett visst läge.


6. Jag sover oftast barbet med strumporna på, högt uppdragna.


7. Jag tror mig att allt som sker är för det bästa Förr eller seanser kommer det leda till något positivt och utan detta underlaget så hade det positiva förmodligen inte skett. 

Gillar

Kommentarer

amandahpeters
amandahpeters,
Och allt detta gör dig till dig - underbara bästa dig! ❤️
nouw.com/amandahpeters
greta
greta,
älskade <3
nouw.com/greta