old ways wont open new doors - 2020 mål

Jag pratade tidigare om vilka förändringar som skett under 2019, vilka var så spännande att lyfta, nu när vi börjar närma oss 2020 tänkte jag faktiskt ägna det helt och hållet till vad jag villl sätta för intentioner för 2020.

Många av mina tidigare mål i mitt liv har handlat om att jag vill se en glittrig häst ramla ner från himlen, typ, nu i måna mål ska jag fokusera mer på vad jag kan GÖRA. Jag tror att jag missförstått halva mitt liv att vi själva måste förverkliga våra drömmar. Jag har mest hoppats.☆Starta ett mindset-nyhetsbrev
Hade du signat upp dig? Liksom 2 minuter pepp en utvald veckodag-

☆ Skapa en meditation
Har påbörjat hypnos-meditationer en hel del och detta vill jag försöka förmedla till andra. Ska försöka skapa detta och testa på mina vänner inledningsvis.

☆ Lära mig ännu mer om andra dimensioner och en utökad spiritualitet
Meditera, lära, testa!

Skapa en mindset workshop
Vill lära ut och kommunicera allt som hjälpt mig.

☆ Slutföra min utbildning som hälsocoach
Det är ju egentligen inte så mycket snack om saken, den SKA vara klar 2020.

☆ Livscoach

När utbildningen är klar vill jag börja fördjupa mig i hur jag kan coacha människor, men vill ha ett väldigt brett perspektiv, och mer som livscoach.

☆ VARA MER I SPANIEN
Jag förstår inte vad mitt problem är haha? Tänker såhär hela tiden, om man tittar i tid kan man hitta billiga biljetter. Ett delmål i detta bör även vara att planera.

☆ Lära mig surfa
Tarifa, drömstället, ser jag framför mig, men kan få bli vaaarsomhelst.

☆ Skriva en bok
Något jag velat länge. Jag älskar att skriva. Den behöver inte ges ut i år, men ska finnas under kreation.

☆ Tjäna minst dubbelt så mycket pengar som under 2019
Detta ser jag snarare som ett resultat av mina mål, ska bli spännande, tror kanske jag kan lyckas med detta. Det kommer bli lite mer av ALLT.

VAD ÄR DINA MÅl för 2020?

Från Plaza Kvinnas visning

Gillar

Kommentarer

feliciaidachristina
feliciaidachristina,
Inspirerande inlägg, aldrig hört talas om hypnos-meditation tidigare innan jag hittade till din blogg, provade en som jag tror att du tipsade om i ett tidigare inlägg när jag hade svårt att komma till ro och jag somnade som en stock. Ska helt klart prova fler! Kram 😊
nouw.com/feliciaidachristina
greta
greta,
Åhh gud vad kul att höra!!!! Skriv till mig om du hittar fler magiska <3
nouw.com/greta
feliciaidachristina
feliciaidachristina,
Provade en igår som heter "Självhypnos - Öppna dörren till ditt högre jag" på Youtube. Bland de mest avslappnade läget jag någonsin varit i, i vaket tillstånd haha. Det var någon minut under hypnosen som mina ögon och ögonlock började hålla på sådär som man kan se någon röra på ögonen när den drömmer. Den var fantastisk! <3
nouw.com/feliciaidachristina
greta
greta,
SOW SKA TESTA!!!
nouw.com/greta