Om du ger allt och det funkar kanske det inte är rätt

I januari påbörjade jag min Berghs-ansökan, vilken jag haft det väldigt kul med, och även om det har varit min dröm att läsa på Berghs sedan innan, är det som att jag nu insett att det VERKLIGEN är det jag vill, så att säga. Någonstans i detta inser jag att jag måste förbereda mig på att inte komma in, och tänkte på på något jag tror många kan behöva höra.

Anledningen att jag så gärna vill komma in på Berghs är att det känns som helt rätt format för mig. Det som som ett ställe där mina styrkor får chansen att glänsa. Men gör jag en ansökan jag är så.jäkla.nöjd.med, som jag vet att jag är stolt över, och inte kommer in, så är det ju mest troligt bara en felbedömning i att jag trodde att mina styrkor skulle få glänsa på Berghs. Dvs, då kanske det inte är mitt forum.

Poängen jag vill ge er är att: OM ni gjort ert BÄSTA för att något ska ske, och det ändå inte sker, så var det ändå inte er rätta plats. Vi trodde att det var varan dröm, men varför skulle det vara det om vi inte skulle räcka till trots att vi gör allt?

Samma som viljan av att vilja ha någon som inte vill ha dig, och sedan vilja ändra sig inför personen för att skapa bästa möjliga odds. Vi vill väl bara kunna vara oss själva. Leva i vår natural path oavsett om det gäller kärlek, vänner eller jobb

Jag vill att ni ska ta med er det. Om ni alltid gör ert bästa kommer den rätta vägen visa sig själv. De rätta dörrarna kommer att öppnas och du behöver inte vara orolig.

obs, de flesta på Berghs kommer inte in på fösta försöket, som jag förstått det, och det betyder inte att man bör ge upp, utan om man själv ser förbättringspotential eller förstår hur man kan göra det bättre, är det ju bara att köra igen. Men är det så att det man skapat eller är, inte är den andres stil, så är man bara inte på rätt plats för att skina.

Här ovan har vi en miniandel av min ansökan som tillhör "egna arbeten". Ville visa en liten sneak. Resten får jag nog ha dolt då jag är sjukt nöjd med min idé, och det är sjuukt hög konkurrens på ansökningarna.

PUSS

Gillar

Kommentarer