Om min utbildning och varför jag valt den

Efter att inlett veckan med snacket om att gå en annan väg tänkte jag dela min, och lyfta just min utbildning, som ligger till tisdagstemat att göra.

I veckans formel pratade jag om hur det var som självklart att man aningen skulle ta ett sabbatsår för att plugga sen, eller böja plugga direkt. Personligen reste jag i några år och modellade, gjorde ett internship på Rodebjer, pluggade lite kurser på distans i saker jag tyckte verkade KUL (psykologi och någon närings &-medicinkurs), jobbade på Hollister, blev blog manager på Odalisque magazine, och i början av 2018 började jag plugga, vilket jag nu gjort parallellt med att jag jobbet i butik, på fik och som assistentbokare på Slash.ten models .

Vad jag vill komma till är att jag har ett helt annat upplägg än de flesta andra, men jag ser bara min utbildning som en av många meriter. Jag älskar den och den ger mig så mycket, men annat jag har gjort har också breddat mitt CV, mina kunskaper och mig som person.

Anledningen till att jag läser just en hälsocoachutbildning är för att jag brinner för att hjälpa andra, och jag tycker att helheten av kropp och psyke är en HIMLA himla intressant kombination. När jag fyllde 18 fick jag en psykologibok av mina kompisar där de skrivit "även om väljer att inte bli psykolog kommer du alltid vara vår perfekta rådgivare, livscoach...." och det är så coolt att de var så spot on eftersom det är precis vad jag vill.

Av min utbildning blir man Cert. PI Kost & Hälsocoach, vilket är en privatutbildning på paleo institutet. Det är en funktionsmedicinsk utbildning på evolutionär grund. Den kostade runt 50 000:-.

Detta har jag valt då jag anser att många som finns på universitet inte är uppdaterade efter nyaste kunskapen. För att komma till det beslutet var det mina vänners mamma som rekommenderade mig denna, då hon visste att Jonas Berqvist som har startat den är en seriös snubbe. Man kan välja att plugga antingen i klassrum eller på distans och då valde jag distans vilket jag älskar. Jag älskar att jag kan plugga vart jag vill, och att jag kan lägga upp det hur som helst. Fik är min favoritplats att plugga på.

Gillar

Kommentarer

MissJohansson
MissJohansson,
Kan inte mer än att hålla med dig om att plugga hemma eller på fik, bästa platsen! Kul att du trivs med din utbildnig 😊
nouw.com/missjohansson
greta
greta,
Jaaaa alltså jag blir sååå inspirerad av det!!!! <3
nouw.com/greta
kristinajuliette
kristinajuliette,
Härlig inredning !!
nouw.com/kristinajuliette
greta
greta,
TAck!!!!!!!!!! 😍😍😍😍 köket är dock minst klart men men hahah
nouw.com/greta