Omvandlingen

Inte bara är det ny en vecka som inleddes för 7 timmar sedan, utan det är sen igår även September. Jag upplever själv en transformation på så många plan och känner en viss magi att leva i detta. Jag tror alla händelser som drabbar oss vill säga oss något, och senaste veckan har dessa accelererat. Det har rört sig om återkoppling, nostalgi, händelser, nya och omständigheters som har skett, i en mer och mer upptrappande fart. Tänk en låt som inleds med beats, som trappas upp, och så närmar det sig ett dropp, så BAM, - flyg, flyt, rulla på, digga läget.

Jag har knappt ens tänkt på det, hur saker har omvandlats, och omvandlat mig, hur inre driv fått mig att ta vissa beslut, ändra och starta.

I den perioden i mitt jag var mest fast vågade jag inte byta jobb på två år, allt var likadant hela tiden och jag var fast i en ram jag själv hade byggt upp. Senaste tiden har inget varit sig likt. Det är inte längre en cirkel jag vandrar i, utan det är en resa som låter mig färdas.

Nu sitter jag här. Det är måndag och den andra September, jag har gått upp tidigt enligt min nya livsstruktur och ser ut över min lägenhet som inte ser ut som den gjort någonsin förr. Igår fick jag nämligen som råge, eller kanske avslut, på omvandlingen ett ryck att börja flytta på precis allt. Byrån åkte in i köket, soffan bytte vägg. Jag har nu en bänk under mitt fönster där jag skapat en spirituell plats för fundering, planering och inkännande. När jag vaknade kl 06.00 hade jag kläderna framtagna, kaffet peppat och medan de bryggdes tog jag ett glas citronvatten och satte mig vid min card deck, drog två kort och skrev ett farväl till en fas som är gången, som jag faktiskt inte behöver längre.

Nej, nu är jag peppad. Det känns lite som jag vågar släppa ut armarna och falla, och jag känner hur krafterna visar hur de finns för mig i min tillit och i mitt lugn.

Något annat som skedde för några dagar sedan under prövningarna som trappades upp inför denna nya tid var att min statistik totalt rasade. Jag som låg och kämpade mig upp på topplistan hade fallit bort totalt, och en dag hade jag bara några enstaka läsare, trODDE jag.

Jag skrev då till Nouw och dagen efter var allt som normalt igen så jag tror buggen spelade mig sitt spel då det inte var en liten minskning eller en halvering utan statistiken föll HELT platt. Så under varje dag med fungerande statistik har jag jobbat mig upp, och nu ligger jag på; plats 39 i Stockholm, REKORD! Ni minns hur målet var plats 10? Jag är bokstavligen på väg! WIE.

Ska jag säga; saker sker när DU är redo, och för att du ska bli redo måste du våga gå igenom dina kamper också. Det är dessa som ger dig lärdomar och förberedelse för din nästa plattform.

Varför känns det som denna lilla ihopppsättning representerar denna texten så väl? Jag vet inte. Här ser ni i alla fall en sneak på hur det strut nu.

ÄLSKAR ER. Hoppas ni också är peppade.

Gillar

Kommentarer

Julia
,
Så jäkla skönt inlägg. Behövde läsa något sånt här, bli påmind - och peppad. Ha en fortsatt fin vecka
greta
greta,
Nu blev jag fett glad, åh tack finaaa <3333
nouw.com/greta