Oral-B eltandborste med bluetooth, sponsrad video

Tack gud, nu har iPaden som Paris gick sönder blivit lagad. När sådana ting drabbar mig mår jag mentalt dåligt. Jag känner mig så värdelös. Inte bara med tanke på det faktum att jag gick minus 1300 kr, utan jag känner mig så otroligt klantig. Sådana händelser inger känslan att jag tappar all kontroll. Det är för mig en varningsklocka. Jag tog mig en funderare, pratade med mamma och kom till insikt om att jag behöver jobba med en bättre grundstruktur och ett större grundfokus. Jag har, som säkert ni kan känna igen er i, många gånger ett dussin tankar som cirkulerar i mitt huvud och nu har jag bestämt mig för att jag måste jobba med smarta lösningar och praktiska prylar. Använda en väska som går att stänga till 100%. Göra en sak i taget. 

Min käre moder bad om att få en önskelista, och jag tänkte att jag denna gång skulle önska mig nödvändiga, praktiska ting. Jag stötte ihop med denna video, och fastnade. Det är precis sådant jag behöver. Detta är då en tandborste med bluetooth, och är därmed sammankopplad med en app som håller koll på ens personliga vanor. Jag absolut älskar produkter som strukturerar upp och ordnar ens vardag. Hej tomten, denna vill jag ha.

​Sponsrat inlägg 

Gillar

Kommentarer

Nick!
,
Hej Greta! Jag gillar verkligen din blogg men sedan du bytte typsnitt har den blivit jobbig att läsa.. Typsnittet är väldigt tight vilket gör det svårt att läsa. Hade varit jättesnällt om du hade kunnat fixa det för jag vill verkligen fortsätta läsa din blogg <3
greta
greta,
Tusen tack för responsen, åh absolut, det fixar jag! Kram <3
nouw.com/greta