Outdoor training

Wow hur mycket älskar man inte årstiden nu? Första träningspasset utomhus också, följt av ett dopp i, vad kan det va, 13 grader? Kallt som tusan i alla fall, men så uppfriskande. Att träna är en SÅ viktig del i min vardag, och även om många pass kan kännas helt åt helskotta i mån av att man tror man håller på dö, eller åtminstone ta slut, så gör det mina dagar SÅ mycket bättre. Jag tränar sällan efter något pass utan brukar göra mycket av vad jag känner för i stunden, och de är också då jag tränar de längsta och bästa passen. Igår joggade jag ner till utegymmet och tränade med Ludde där. Vi gjorde en mängd av massor övningar och här kommer några. Jag kan även tipsa om mina high light på instagram där jag har sparat massor av träning för dig som behöver inspo för passen.
Här kommer i alla fall en guldövning, där man vandrar upp och ner mellan planken och en högre planka mot pinnen. Riktigt jobbigt för magen.
Här har vi en annan. Ligg i nedförsbacke, och se till att fötterna hålls fast under pinnen, och gör sedan situps. Sjukt bra för att träna alla delar av magen.
Sedan fick vi även en bild på när jag är på g att träna armarna/ryggen/alxlarna.
Och magen, ja den blir starkare och starkare. Ska se hur den set ut i slutet av sommaren om jag fortsätter sågär. Hihi. Hoppas ni får med er lite inspo. Jag går själv alltid in på olika träningsprofiler och söker tips om övningar, så kika in highlightsen som fylls på hela tiden. Puss

Gillar

Kommentarer