På en islandshäst uppe i fjällen

Jag var Igår var vi och red islandshäst över fjällen här och då menar jag verkligen att man rider igenom snårig skog och branta backar, och sedan kraftigt nerför, wow det är så magiskt. Att vara ute i naturen, så nära intill djur skapar så stor närvaro, och jag vill bara påminna er vad detta gör med oss. Man bara ÄR där med sin häst, med utsikten. Detta skapar verkligen välmående 1000.

Gud vad det känns som jag laddas. Det känns som det strömmar in energi till mitt själsbatteri. Och jag tror det stämmer. Som jag nämnt förut konspirerade dem i min utbildning kring hur vida man kan "få" energi från annat än mat. För tänk, det finns ju solenergi, vattenkraft osv. Om annat i kan utvinna energi av detta, är det väl inte helt orimligt att även vi kan det. Oavsett är frisk luft, vatten från bäckar, och närheten till naturen där man både inkluderar snö, höjder, dalar, sol, skog och sjöar något av det mest magiska. Men ja, jag tror fortfarande att boosten av alla dessa naturelement är just en boost.

Min häst heter Blackur, så fin är han. SÅ snäll <3

Här har vi Ludde på sin häst.

Och HUR VACKERT!?

Här stannade vi för att fika.

Varm i hjärtat blir jag.

Idag, ska vi gå över Ottfjället. I alla fall jag och Ludde. Så nu ska jag äta lite frukost så vi ska vandra till klockan 17.

  • LIVET

Gillar

Kommentarer