Paris, dag 1

I förmiddags, när klockvisaren pekade mot 11, infann jag mig på agenturen, åter igen, För er som inte följt min blogg så länge, vet inte heller att jag spenderade början på året i Paris. Så det var ett gott återseende där jag fick beröm för mitt lite kortare hår och nya bilder. De tillgav mig nyckeln till lägenheten, pja, åtminstone halva settet, bjöd på en espresso och gav mig mina set cards.

Sedan begav jag mig, iväg, med vetskapen om att idag skulle bli en lugn dag och de förmodligen skulle vara mer uppkommande saker under veckan.

Jag kom till Louvren, blev 10 år inombords, (såg säkert ut som en 10åring också), strosade längs Seine och bara insöp paris-anda i fortsättning mot Notre-Dame.

Jag slog mig ned på en bänk och hade idag, för en gångs skull, gjort en liten matsäck. Satt där och läste. Jag återkommer mer om det, när jag lärt mig tala med änglar.

Här har vi rådhuset. Framför ett café som fokuserar på återvinning och dylikt, så där smög jag in, fick wifi, och reda på att jag ska tillbaka till agenturen. Nya pollar med nya håret is coming up.

Gillar

Kommentarer

johanna.dillen
,
det är så fint att följs fina dagar i härliga Paris!!
livligt
livligt,
Paris är en så trevlig stad! 😊
nouw.com/livligt