Pinterest inspo

TOTALES drömmer iväg. Upp med skämskudden men jag har alltså suttit och tittat på bilder i 2 timmar nu, och hade LÄTT kunnat göra det i lika lång tid till. Hur som pratade ju jag om att fixa en skrivbordshörna i mitt kök. Njut hörni, här kommer ni till min Pinterest också.

Igår tränade jag, det var ett helt galet jobbigt pass - sprint och CX Worx, mmhm. Känslan efter och nu är dock desto bättre haha. Och trots att passen är något av det värsta jag vet älskar jag dem. Idag ska jag dock försöka åstadkomma lite som jag gjort alldeles för lite utav, vilket är att plugga. Plugga en massor. Jag ska nog gå och sätta mig på ett fik och beställa en jääätegod kaffe. Ska säga "En jättegod kaffe, tack". En promenad innan känns också välbehövlig. Även om jag knappt någonsin uppskattat sommaren mer än denna, så gillar jag det krypande rusket, regnet, att himlen renas. En snabb steel the style kommer här också.

Grön sammetssoffa - Jotex /Guldigt Kuddfodral - Ellos /Vintage Skrivbord - Reforma /Brun fotöljsto l - Ellos / Blå Golvlampa - Ellos / Stolar - Jotex / (innehåller reklamlänkar)

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229