planen idag och guldstunder från de senaste dagarna

Morgonen började hos mina föräldrar då jag faktiskt efter gårdagens tenta gick över ditt och åt middag, tittade på idol och sov över. Jag vaknade, åt kosterkubb som är världens godaste bröd, och kom relativt snabbt iväg hem till mig, med enn väldigt efterlängtat medtag. Kristallkronan jag hade i mitt rum när jag bodde hemma. Planen var att komma hem, sätta upp kristallkronan, putsa den (sjukt tidskrävande), dammsuga, plocka ut diskmaskinen, och sedan göra kaffe och prata här med er ett litet snabbt slag innan jag måste vidare, för idag ska det hinnas meeed! Så hit har jag kommit nu.

När jag är färdig här planerar jag springa in i centrum och köpa hårfärg, för att slinga håret. Oklart om jag hinner. Sedan ska jag fixa mig och åter igen hem till mina päron för att fika med mormor som pappa åker och hämtar nu. Tänker om jag kan vara där till kl 13? Sedan strax innan 15 ska jag möta Gustav i stan och så ska vi hänga innan vi ska på middag.


Precis satt upp kristallkronan

Njuter av att titta på den och dricker kaffe

Gustavs middag: ugnspannkaka
Min middag: pasta och köttfärssås

Alltså den middagen gustav fick hitta på vs jag. Sjukt goda båda två. Är väldigt stolt över min köttfärsås, vill ni ha recept hehe? Den är alltså SJUKT god.

En annan FAVORITVY. Mhm

och favoritkänsla.

PUSS hoppas ni får en magisk lördag.!

Gillar

Kommentarer

emelivet
emelivet,

Älskar din takkrona 😍

nouw.com/emelivet
greta
greta,

Men tack snälla!! Blir såå glittrigt :'D <33

nouw.com/greta