Plåtning på Millesgården

Godmorgon vänner. Måndag förmiddag, är nyligen hemkommen från att ha varit ute och handlat i det underbara, krispiga vädret. Sitter och dricker kaffe och planerar veckan, och har precis tagit mitt första piller av Elvanse. Något inlägg länge ner kan ni läsa om mitt byte från Concerta till Elvanse.

Igår, var en underbar dag. Jag plåtade med Simon Gustavsson (länk insta), så kul för vi plåtade film, så istället för att det är klick klick klick klick klick klick, så är det: KLICK, okej bra nästa. Haha. Man har ju bokstavligen one shot, vilket det finns något fint med.

För övrigt, ni vet ju att jag gick ur min agentur förut, i kanske maj? Jag ville se hur det skulle kännas. Liksom jag har haft agentur sedan jag var 17 ish, så jag ville visa mig själv att min identitet inte bygger på att jag har en agentur. Nu vet jag det. Vill jag ha agentur igen? Har ingen direkt uppfattning, jag gjorde vad jag behövde göra, och nu vet jag att jag mår bra oavsett. Jag behöver inte ha agentur, men kan ha, om det genererar jobb liksom. Jag är i alla fall stolt över vad jag gjorde. Ska jag någon gång fortsätta med agentur behövde jag visa för mig själv att jag kan vara utan.

Hur som helst, tillbaka till igår. Här har vi massa fina bilder från Millesgården. Millesgården är ju en VIBE alltså. Vill att mitt framtida hus ska se ut som Millesgården ser ut utifrån här på bilden till höger. Naturligt, stora glasfönster. Mhm.

Hur renande? Harmonisk miljö x trevligt & fint = högt välmåeende.

Visst vill man sitta och dricka kaffe här till höger. Vi fotade där. Ska bli så kul att se!

Här har vi de fina, magiska statyerna och bästa Simon. Så duktig är han!

Magi och sjukt luftigt. Undrar vilka spännande energier som finns här. Kändes som väldigt bra och kreativa sådana.

PUSS LOVIES <3

Gillar

Kommentarer