Play it cool

Runt mig spelas det julmusik. Efter att ha laddat ner espresso house appen råkade jag ladda den med 600 kr, så nu blir det fika för bokstavligen hela slanten. Man får ändå ganska mycket kaffe för 600 kr, och dessutom är det med appen 10% + att man får var 10e kopp på köpet vilket faktisk blir ytterligare 10% rabatt, så om jag inte räknar detta hel galet lär det ju röra sig om 120 kr rabatt!

Imorse när jag vaknade skippade jag kaffet för ovanlighetens skull och åt frukost för att det skulle vara ÄNNU trevligare att dricka kaffet här på espresso house. Jag har köpt en stor mugg kaffe och har en ny specialare vilket är att hälla ned massa kanel och kakao för en ökad taste of christmas, plus den givna havremjölken förstås.

Plåtade ju i helgen med Anton och här kommer en sneak, med fina Desire! Spana in hennes blogg HÄR vettja!

Bortsett från från allt som låter för mysigt stunden till ära, så känner jag mig skapligt splittrad. Jag har som alla människor i mitt kön och ålder fått en kallelse till gyn som jag har råkat slänga! VEM ÄR JAG? Nu vet jag varken dag, tid eller plats? Har ringt runt en hel massa utan att komma framåt i rätt riktning. Dessutom kan jag säga att jag nästan fick en hjärtinfarkt när kallelsen trillade ner i brevlådan då sådana besök inte ligger högt upp på min favoritlista. Egentligen gör dem ju det med tanke på att man ska hålla koll, men jag har problem med mina katastroftankar, som alltid får mig att tro det värsta. Kan säga såhär så kommer ni först nivårn: när vi var typ 14 år brukade vi gå till galaxen och samla "strul" (fulaste ordet?) och jag var livrädd att detta gav mig HIV, när jag lite senare blev förkyld. MYCKET rimligare att förkylningen berodde på HIV än att man bytt saliv med halva vänskapskretsen. Så jag försöker tänka på det förflutna och play my situation cool.

Gillar

Kommentarer