Plugga 1 dag i veckan tillsammans på fik tips

Jag har aldrig hört diskussioner om hur mycket man saknar att hänga med folk, hur mycket man saknar skolan och arbetsplatser, så mycket som nu under coronan. Till och med jag som älskar att ha dagen som en fri bubbla har börjat uppskatta uppbokade dagar på ett annat sätt, och sedan några veckor tillbaka kör jag och en av mina bästa bästa vänner Josephine 1 dag i veckan plugg tillsammans på fik. BÄSTA GREJEN.

Så ser det ut såhär; jag går upp, duschar, hoppar i kläderna och går raka vägen till tåget. Så ja, det går relativt snabbt och jag ser ut såhär på perrongen.

Igår gick vi till bröd och salt, och väl där dricker jag dagens första kaffe. Kaffet blir så himla gott då och pluggmotivationen riktigt skjuter i taket.

Vi kör vårt pluggrace del 1, och fokuserar. Jag brukar köra 2 föreläsningar om jag har sådana innan vi beställer ätbart.

Så soft avbrott haha. HALLT för övrigt är det kanelbullens dag den 4e oktober. Då ska jag äta kanelbulle. Vart äter man Stockholms bästa?

Vi gick i alla fall för lite matigare mat. Josephine tog bacon burger - brioche, ägg, bacon osv. Jag tog avokadosmörgås och två ägg, samt någon intressant variant av kaviar blandad med majonäs. Fanns ej kalles eller vanlig kaviar.

Ja såhär såg det ut gör min del. Skulle dock önskat äggen inne i skalet så att de kunde hållas lite varma, samt vanlig kaviar.

Sen är det fokustime igen. Men hur perfekt. Så trevligt och jag har alltid fått SÅ MYCKET GJORT. Så man får inte göra detta med någon kompis man inte träffat på 1 år så att man måste prata i 40 år först, utan med någon man bara kan hänga med! Men tips tips så trevligt.

Idag har jag i redovisning om röd flugsvamp haha. Ska förbereda mig lite. PUSS

Gillar

Kommentarer

Angerts
Angerts,

Jag vet i alla fall att ABSOLUT bästa kardemummabullen hittar du på fotografiska café. Den blir ju sjukt dyr om du inte ska gå in och titta också dåra.. haha! Men passa på att äta en sån om du går dit, helt sjuk!

nouw.com/angerts
greta
greta,

Menar du fiket utanför?? Åt kardemummabulle där i somras men tyckte inte den var så god :'( Den var typ hård hahah?? Är det den du menar? Är det värt att prova igen??

nouw.com/greta