Poser för att öppna upp våra chakran

Chakran är ju himla intressant. När jag assisterade Jimmy på Raw Clarity lärde jag mig en del om chakran som jag vill dela med er. För vi har ju 7 chakran, dvs 7 energicenter som samspelar mad varandra, och som precis med allt annat samspelar dessa med varandra. Energin måste kunna flöda fritt för att vi ska kunna vara i balans, och har vi "problem" med något chakra, kan vara pga något trauma eller liknande, så blir det obalans i hela systemet,

Ex: första bilden är en position för att öppna upp root-chakrat. Affirmationer som öppnar upp rootchakrat är "I am now, I am here & I am safe." Genom att säga dessa hjälper man kroppen att öppna upp root-chakrat. Dvs, att inte känna sig trygg och en blockering i root-chakrat går han i hand. Dvs, är man med om ett trauma som orsakar otrygghet inleds en obalans som gör det svårt för energi att bara glida runt och låta kroppen samspela.

På instagram kommer jag senare dela affirmationer för ALLA positioner så håll utkik där. Tills vidare kan ni sitta in positionerna.


Root-chakra

Sacral- chakra

Solar-chakra

Heart- chakra

Throat-chakra

3rd eye

Crown-chakra

Gillar

Kommentarer