Positiva leken

Sjuk och hemtenta, det är min nuvarande situation. Men är glad för att det värsta kom förra veckan. Man kan optimistiskt nästan säga att min pluggsituation passar min nuvarande status perfekt. Är jag helt frisk är det nästan jobbigare att sitta hemma och skriva hela dagarna ju, så man får vara tacksam ;)

Och ärligt talat, det är något jag vill prata lite om. Att ha en positiv inställning i alla lägen. I glädje och i sorg. Inte låta en islagen tå, försovning eller utspilld kaffekopp förstöra stunden eller dagen. Det handlar inte om att vara fejk-glad, utan om att kanske säga, "vad skönt att få gråta ut" när något är tufft, att låta även tuffa känslor komma fram, utan att känna sig bitter eller arg. Att välkomna dem. Med glädje. Jag och min kille kallar det Positiva leken, och det är ärligt talat den bästa mood-breakern om man känner sig lite down.

Snart är det dags för mig att börja dagens skola, eller ja; dagens insats till hemtentamen. Och vet ni, det känns faktiskt kul skolan går bra för mig nu så jag är väldigt motiverad hihi. Dessutom tror jag en låg bokhylla som jag och min kille har beställt, kanske kommer idag. SÅ KUL. Vad ska ni göra idag? Har ni något ni är extra taggade på?

För övrigt, visst börjar jag få långt hår? Klippte kort i Maj 2021, men nu jäklar!

Gillar