Precis så fint kan det vara, att inget veta, samtidigt som man tror sig veta allt

Nu börjar del två av dagen. P,uggmarathon med Amanda och jag sitter och dricker varm choklad på mandel och havremjölk. Det behövdes, som den isbit jag var när jag kom hem. 

Jag fick under mina två timmar ute i skogen tid att tänka, och jag har en plan. Plan och plan, jag har planerat min kommande tid. De kommande dagarna skall jag grotta ned mig i plugget, ge allt, fram till den 29e oktober då min sista tenta skall vara inlämnad. Den kommer inte bara vara inlämnad, den kommer till att bli fantastiskt bra. 

Dagen därpå, den 30e Oktober fyllar jag 20, woho. Då skall det firas. 

31a Oktober jobbar jag och det är Halloweentema på Raw. På kvällen skall jag fira mer. 

1 November har jag en plåtning jag tror blir grym. 

Den 2a November måste jag packa.

3e November flyger jag till Paris, blir halvkändis på modellfronten och pluggar in sista körkortsteorin samtidigt som jag håller uppe den kloka andan med nyfunna böcker. Ovan har ni en. 

Jag kommer hem strax före jul, tar körkort, och går på Sallys julbrunch, kanske slänger ihop något liknade själv. Myser med tända ljus och åker pulka. Tittar på julkalenden, blundar och låtsas som att jag är tio år. 

Det blir julafton, annandag, Nyår. Ja, nyår och där BAM, kommer en ny start. En framtid jag inte vet någonting om. Något jag de två sista månaderna skall bädda fin för. Jag är så exalterad. 

Jag planerar fortsätta modella, läsa kurser men denna gång i form av psykologi och filosofi. Sedan låter jag det resterande, ovissheten ligga nedbäddad som i ett paket. Paketet har snören som skimrar i alla regnbågens färger. Där regnbågens färger avslutas, där finns en skatt. Se vad fint det kan vara att inget veta.

  • LIVET

Gillar

Kommentarer