Produktiv tid nu

Hej bästa ni!

Sitter just nu och har lite productive time. Lite mysigare ord för att göra sånt man gör under arbetsveckan. Har avverkat lite jobb, mail och är snart klar med min opponering inför fredag. Det är väldigt mycket som händer, men det känns som vi är inne i en bra tid. Igår jobbade jag med Michaela hela dagen, och här ser ni lite jag fotade. Helvitt för övrigt är så fint. Vill ni se mer fint och inspirerade tycker jag ni spana in hennes blogg och insta.

I vanlig ordning somnade jag och Gurra i soffan igår haha. Varför gör vi alltid det? Eller dum fråga, för att Gurra älskar det. Det är mysigt. Sen är det bara lite minde nice när man vaknar 01 och behöver ta köket, såsom det blev igår haha.

Har lite lågt järn och i samma veva fått nya cravings. Blodpudding och leverpastej haha. Sen kvarstår såklart gurka, citron och kalla tomater. Intressant hur smart kroppen är ändå. Nu ska jag ägna mig åt min ikke favvosyssla, admin på företaget. Ser att det trillat in lite att ta tag i. Sedan har jag för avsikt att träna. Ska bli så skönt, och jag är tacksam för all energi jag faktiskt har!

Hoppas ni får en superfin tisdag.
Puss

Gillar