Raw apple pie with coconut flavor

Here we have the perfect afternoon desert. Invite your friends over and share this raw, vegan apple pie. So healthy as you could eat it for breakfast, and how amazing aint that? Just, read, do and enjoy. 

1 Mixa:

2 msk kokosolja

2 msk tahini

1 dl frön (linfrö, solros och sesam)

8 dadlar

en skvätt vatten

1 dl kokosmjöl

en nypa salt

en nypa muskot

svartpeppar

2. Tryck sedan ut den i en pajform.

3. Skiva på ett äpple.

4. Mixa:

1 äpple

1/2 banan

Citronsaft från 1/2 citron

2 msk kokosolja

2 msk tahini

2 msk honung

En skvätt vatten

Massa kanel

Muskot

Svartpeppar

En nypa salt

Vaniljpulver (så mycket som möjligt)

3 cm ingefära

5. Häll över smeten och kokosflingor

6. Frys in eller sätt in i ugnen på låg värme.


English Recepie:

Mix:

2 tbsp coconut oil

2 tablespoons tahini

1 cup seeds (flax, sunflower and sesame)

8 dates

A splash of water

1 cup coconut flour

A pinch of salt

A pinch of nutmeg

Black Pepper

2. Then press it out into a pie dish.

3. Slice an apple.

4. Mix:

1 apple

1/2 banana

Lemon juice from 1/2 lemon

2 tbsp coconut oil

2 tbsp tahini

2 tbsp honey

a splash of water

Some cinnamon

Nutmeg

Black Pepper

A pinch of salt

Vanilla powder (as much as possible)

3 cm ginger

5. Pour the batter and coconut flakes

6. Freeze or place in oven on low heat.

Gillar