Säg inte om jag har fel

Från somriga bilder i bergen i Spanien till nu, slutet på Oktober. Varför lät detta deppigare än jag menade? Har aldrig längtat så mycket till vintern som i år, och då brukar jag läängtaa! Men efter att ha haft sommar sen i Mars börjar tanken av snö bli väldigt mysig. Ärligt talat startar jag nästan varje morgon med julmusik och tända ljus, och KAN man se ett luciatåg i år ska jag göra det. Hur är ni? Längtar ni efter julen eller drömmer ni er tillbaka till sommaren? Eller njuter ni av hösten? Jag älskar hösten och stämningen. Att det börjar bli halloween och att livet kretsar kring produktivitet, gyllene promenader och filmkvällar. Jag och Gurra tittar just nu på: O.C. (han har inte sett), nya Solsidan, Deg, Twilight-filmerna (han har inte sett), Harry Potter-filmerna (ser vi igen), Love Island U.K (lite senare än alla andra jaja), Wahlgrens värld, Idol, och Bonde söker fru. Haha herregud jag hör ju själv. Vi började dessutom se Threesome, men vilken ångeest? Slutade med den efter två avsnitt. Sen i vinter kommer Folk med Ångest som Gurra var med på så då är ju den spikad. Hade jag sett squidgame som jag förstår är BRA, hade jag ju dessutom varit rik, med tanke på att den tydligen fått upp Netflix aktierna massor.

Nurå. Jag ska har världens mysigaste skönaste dag. Jag började dagen med en zoom med mina kurskamrater för att köra igenom vår presentation, och har Berghs handledning ikväll, men utöver det bara eeeget jobb. Kan göra det som faller mig in, vilket är guld värt efter flera dagar där varje timme är planerad. Har fixat lite med min hemsida, och ska nu ut på en promenad och sedan leka lite i photoshop med mina Berghsuppgifter. Kan visa en UX-uppgift jag är ganska nöjd med sen.

Egen dag helt enkelt. Töntar som jag och Gurra (mest jag) är så har vi lika dana jackor (eftersom jag köpt min efter honom). Men visst är vi lite söta ändå. Intalar mig att vi är ett av dem paren som kan ha typ lika dana kläder. Säg inte om jag har fel.

  • LIVET

Gillar

Kommentarer