Sängtankar

Reklam för Nordiskarum.se

Godmorgon. Sitter med kaffe i soffan medan jag halvt tittar på Nyhetesmorgon och halvt tittar ut över lägenheten som jag alltid på något sätt håller på utveckla, eller göra om. Senaste var det skrivbordet, och nu är nästa "projekt" sängen. Jag har en 105 cm säng, som jag ÄLSKAR, alltså den är den skönaste tänkbara, men tyvärr lite för liten. Jag skulle då hemskt gärna ha en 140 cm säng, så därför har jag nu börjat kolla runt, och har suttit och surfar en del på Nordiskarum.se som erbjuder sjukt snygga prisvärda sängar. Dessutom har de 10 års garanti som täcker ram- och fjäderbrott, vilket jag tycker är toppenbra.

Jag funderar på en kontinentalsäng med sänggavel, efter att jag kollat på lite alternativ. En sänggavel ramar in sängen på ett nytt sätt, och det känns så mysigt att ha något att luta ryggen mot om jag skulle ta en morgonkopp kaffe där någon morgonen, eller när jag läser någon bok på kvällen. Dessutom eftersom jag har solalkov känns det som man ännu tydligare vill rama in vad som är sovrum, så det inte bara står en säng i ett hörn.

Det som är själva fördelen med just kontinentalsängar är att de är ofta är upphöjda en bit från marken, vilket jag behöver då jag har alla mårargrejer under sängen hehe. OK kanske, omvandlar detta till några lådor. Det är ju bara att ha en sängkappa över. Vissa av sängarna Nordiskarum.se har erbjuder redan lådor under som hör till sängen.

Här nedan har vi några av mina favoriter. Nordiskarum.se har kontinentalsängar i bredd 120, 140, 160 och 180 och jag skulle nog vilja ha en 140-säng. Eller ja, det är så bered min vägg är, som sängen ska stå emot haha. Så, om ni söker ny säng - gör som mig och kolla på Nordiskarum.se för att hitta kontinentalsängar till bra priser.

Gillar

Kommentarer