Selfieflow Greta 2020-2012

Gud nu känner jag att jag håller på gör ett extremt kul inlägg här, och det är alltså så att jag tänkte kära ett selfie-game 2012 -2020, dvs från att jag är 16-24 som jag är nu. Det som är skillnaden nu och gällande andra återblickar är att detta alla kommer vara bilder jag varit nöjd med, många ligger på min instagram, så inte för att visa upp att "kolla vad dåligt jag mådde".


Så vi börjar nu; 2020, Gretchen 24 år.

2019, Gretchen 23 år.

Minns högre bilden som en dag jag verkligen fick färg haha, det var nice.

2018, Gretchen 22 år.

Gud det känns som detta var SÅ länge sedan. Trots att jag egentligen inte mådde så bra måste jag säga att jag tycker jag fick till en soft vinge där på eyelinern på vänster bilder haha.

2017, Gretchen 21 år.

Haha ser ni på, här hade man på hösten en period av mörkt hår också..! Obs, fact om eyeliner igen, här har någon make up artist sminkat mig, och samarbete gör väldigt många på mig, låter linjen gå ända från insidan av ögat, och det är SÅ FULT på mig, det gör att jag ser ut som en trensvistit typ, ögonen ser dessutom mycket tightare ut då. Om man istället ser hur jag gjort ovan, så blir det snyggast att fästa från mitten av ögat, väldigt tunt då givetvis, och sedan dra ut.

2016, Gretchen 20 år.

Första är från någon plåtning och andra hemma på golvet lol haha.

2015, Gretchen 19 år.

Gudars haha, bara detta ser ut som 2 helt olika människor, men första är från våren i Paris, och andra är sommar i NYC efter en plåtning. Dock var jag så bra fixad att jag

1. Blev uppraggad på vägen hem, det var en kille som SPRANG ikapp mig haha, och 2. ena killen som jag hade bott en månad med i lägenheten kände inte igen mig, och vanligtvis älskade han inte mig haha, men nu ba "HI, ... kom fram och hälsa med handen liksom" hahah, jag be "eh.. HeeeeeY" och alla andra ba "Don't you see, its Greta!".

2014, Gretchen 18 år.

Efter en plåtning i Milano och inför en utekväll.

2013, Gretchen 17 år.

Livet på gymnasiet. Drog någon härligt Caption i form av "Wanna Study #ornot"whahahhah#hitmusicolny " haha.

2012, Gretchen 16 år.

Högra är första instagramselfiesen all times tror jag.

  • JOURNEY

Gillar

Kommentarer