Senaste dagarna och idéer till 2020

G o d m o r g o n

Alltså wow vad jag senaste dygnet har laddats med någon pepp. Jag tror nog en lagom boost kom via fina kommentarer om mitt inlägg här på bloggen och instagram. Dagarna som går nu har jag dessutom lite ledig tid, eller oinbokad. BÄSTA jag vet <3

Jag var för någon dag sedan spontant ute till 5, sov till 12.30 -, hade blogg, pluggrace med brorsan på kvällen, och lagade magisk kycklingpestopasta. Sedan var jag igår och spanade lite mellandagsrea, köpte skorna, fixade fina gråa lakan och en väska från Zara. På kvällen hade Ludde, alltså min brorsa, gett oss alla i familjen i present att styra värsta middagen - vilken inleddes med han egna HELT sjuka skagenröra i avokado och bakpotatis som i bilden höll hus i ugnen, följt av Wallenbergare på kalvfärs, hemmagjort potatismos, skirat smör, en GALEN sås på grädde, soja, kallfond, oxfond och vitron, SJUKASTE jag ätit typ. Och sedan rårärda lingon och ärtor. MUMS haha! Sedan satt jag med mamma och pratade i soffan, drack te, bäddade om min säng när jag kom hem och sov som en princessa. Nya lakan är ju 100% magi.

Har ännu mer nya idéer för 2020.
Som ni vet kommer ett nyhetsbrev snart och jag säger igen,SIGNA UPP ER HÄR, begränsat antal platser i början, har mindre än 100 platser kvar och skulle vilja täcka alla innan jag börjar. Tipsa en kompis som behöver lite vardagspepp.
OBS -godkänn prenumerationen, kan komma i skräpposten!

Sedan har jag även en idé om att skapa en podcast där bara jag pratar, den skulle handla om samma som bloggen. Det kommer i så fall vara ett upplägg som ser ut ungefär såhär:


- Min bakgrund - varför jag vill köra denna podcast
- Vårat ego och våra demoner
- Att fortsätta i samma hjulspår eller nyprogrammera sig
- Attrakionslagen
- Droger och beroenden utifrån varför VI låter oss tro att detta skulle ge oss lycka
- Ätstörningar och ångest
- ADHD
-Att nå sina drömmar och mål
- Att vara snäll, lyssnande och öppen men inte styras av anda människors åsikter
-Meditation

Vad tror ni? SKULLE DU LYSSNA? KOMMENTERA GÄRNA <3


Då utifrån detta kommer jag ha min blogg där jag skriver om allt som existerar i "Greta's World", ett nyhetsbrev med rekommendationer, mindset osv, podcasten med viktiga ämnen och verktyg, instagram där man kan får bildlig inspiration och snabb pepp/hänga med mig lite. Är vi nöjda med detta?

LOVE YOU <3

  • LIVET

Gillar

Kommentarer

feliciaidachristina
feliciaidachristina,
Hade självklart lyssnat! <3
nouw.com/feliciaidachristina