Ses snart??????

En vecka, är det idag, sedan vi vaknade upp efter att ha lämnat Marbella. Till skillnad från i våras, var det nu i augusti 36 grader mitt på dagen, och på kvällen fortfarande över 30 grader. Och till skillnad från i våras, var det därmed med lite mindre ångest som vi åkte hem. Betona lite, det kändes fortfarande vemodigt. Jag grät lite när vi packade ihop lägenheten. Men jag hade längtat till 17 grader och sol. Att sitta i solen med en kofta på. Värma ansiktet. Till skillnad från Spaniens erbjudande av att trots skuggläge duscha i sitt eget svett.
Därför har jag sedan hemkomst passat på att äta middag ute under värmelampor, sitta i sensommarsolen, träffa vänner, köpa middag på thaien igen, äta kräftor(!) besöka Rosendal, gå långa promenader och lyssna på podcast, men utöver det, planera inför hösten. Jag är peppad. Lite den känslan men får när man är 7 och har väntat hela sommarlovet på att få slå in sina skolböcker i fint nyinköpt papper. Igår storstädade vi också, så ni hör ju. En crispig livsstil är allt jag vill ha just nu.

För övrigt, PARIS. Jag vill dit. Känns som jag måste dit. Har blivit besatt, igen, av hur jag måste dit och vara där. Vill dansa uppe på eiffeltornet i takt med att de glittrar, jag vill dricka varm choklad på cafe de flore och äta croissanter. Ville bara säga det. Det är nämligen mitt största intresse just nu att tänka på. Ses snart Paris???????

Gillar