Sexualitet pt 1. att vara oskuld

Då är det väl en sak som existerar i våra alla vuxnas liv, som som vi aldrig pratade om på riktigt som små, och knappt nu heller, sexualitet! Att vi pratar om detta så lite, att man inte kan prata om det högt, tror jag är vad som skapar osäkerheter för en som oskuld.

Jag blev av med oskulden när jag var 17 år, och jag hade fasat för detta. Jag hade INGEN aning om hur det var, vad som skulle hända eller hur det skulle kännas, och jag var livrädd. Varför är detta ens en grej; att vara oskuld? Liksom som att det finns ett före/efter? Då tycker jag att få mens blir en mycket större omställning.

Jag var framförallt livrädd för det faktum att någon skulle se mina då mycket små bröst. Jag kände mig som en bluff med tanke på att jag hade en BH som kanske inte var helt 100% utfylld. I början under dessa sexuella aktiviteter ville jag inte ens ta av den, jag sa bokstavligen "NEJ", men varför är jag så rädd för vad en annan tycker. Jag till och med BADADE med den haha! Alltså inomhus. I ett badkar.

Jag tror många (tjejer) fortfarande försöker agera i sängen för att en partner ska tycka dem är bra, i STÖRRE mån än att vara där för dem själva.

För många var första gången de hade sex säkert bra, eller, eventuellt ganska neutral haha. Men jag kände mig så jäkla pressad att bli av med denna oskuld att jag i princip tvingade mig. Killen sa till och med "vi måste inte" när han märkte att det var svårt, och jag ba "JO VI MÅÅSTE" haha!! Haha ni fattar grejen. Sen började det blöda. Inte det sjukaste, men jag var med andra ord inte riktigt där fysiskt.

Jag menar inte att jag inte borde ha gjort detta, utan mer att OM jag inte hade varit LIVRÄDD kanske jag hade kunnat slappna av lite. Det är ju INGEN BID DEAL, vill jag framförallt säga till dig som är oskuld. Är man dessutom helt osugen kanske man faktiskt inte kommit in i den perioden av livet, och i så fall kommer det, automatiskt. Viljan och öppenheten.

Nu var det första gången jag skrev om något sånt här, och tanken är att jag faktiskt vill prata om lite olika delar. Så PUSS så länge och ha en fantastisk måndag. Ligg kanske?

I samband med detta vill jag visa min Estrid. SÅ BRA, SÅ FIN! Den känns lyxigare för att den är tyngre, och bladen är vassare, kroppen blir lenare :))

Om man anger EstridxKvinna i kassan så skänker Estrid även 10 kr till organisationen Kvinna till Kvinna .

Gillar

Kommentarer

amanda,
Vilket bra inlägg! behövs verkligen prata om sånt som är lite jobbigare, skriver om det en hel del på min blogg men detta var ett intressant upplägg!
nouw.com/amandatlindberg
greta
greta,
Men gud vad kul!! Ska definitvt spana in!! <3
nouw.com/greta