Shine bright like a diamond

Source - Tumblr

Lite spännande grejer är på gång. Stay tuned. Jag vågar gissa att de flesta som läser min blogg är i åldern av 15-30, tänk då vilken spännande ålder vi är i. Precis framför våra fötter, har vi hela livet. Jag vill bara carpa varje jäkla dag, och låta den ta mig framåt. Vila, pfft, tråkigt. Generellt, tror jag att en nyckel är att man ständigt är livstörstig och eftersträvar något mer, Att man fokuserar på att utveckla det man är bra på, det är DET man kan bli bäst på. Se möjligheter, se vart man vill komma och sedan göra handlingar i rätt riktning. Nu har jag efter ett lärorikt år mer energi än jag haft på länge. Jag känner att jag både kan och vill, åstadkomma vad som helst. Kanske låter det lite optimistiskt, men vem ska kunna tro på en, om man inte tror på sig själv?

Annars ser dagens mys lovande ut. Vid ett nalkas en brunch hos Sally med massa brudar som varit ute och rest. Jag kan inte förstå att det nu gått flera månader sedan sist. Dock är vi duktiga på att hålla varandra uppdaterade. Många snaps, samtal och FaceTime har räddat mig gällande min saknad till dessa fina fina tjejer.

Efter brunchen ska jag träffa både Thea och sedan Sofia. 22a advent idag ja. Ha en fantastisk dag.

A few exiting things is about to happen, and I feel just: exited. Exited ofer being 20 years old and having the opportunity of doing what ever I want with my life. Today a magical brunch is coming up, and there after I'm gonna meet up a few friends.

Gillar

Kommentarer

Elin,
Ditt GO smittar av sig! Bäst!
svennekes.blo.gg
greta
greta,
Men baby då! Tack! <3
nouw.com/greta
greta
greta,
<3 <3 <3 så det ryker
nouw.com/greta