Sicken pudding

Ibland kan jag vakna, och sannerligen fäna förnimmelser av positiv energi landa i mig. Känna att det kommer att bli en bra dag. Efter två dagar med oväntade, lätt nedbrytande händelser, som fallit över mig, vet jag att det idag kommer utgöras en stor kontrast.

Igår strövade jag och Tilde runt (i regnet) medan minutvisaren hann rotera runt sin axel minst två varv, för att finna ett ställde där man kunde ta sig en kaffe eller dylikt. Det ena efter andra stället gjorde oss besvikna. Föör lång kö. Nehe, här skulle de (just idag) stänga tidigt. Vänta fel adress. Fel adress igen, Men Bob's kitchen, det har jag fått rekommenderat. Äsch, så var även det stängt. Så ni förstår. Slutligen insåg vi att det var inte menat att vi skulle spendera några pengar. Vi gick hem.

Idag inledde jag morgonen med this beauty. Ingen spis så vi tackar gudarna för chiapudding som jag gjort på rismjölk, kanel och mosad mango. Denna pudding blev toppad med äpple, mandarin, havregryn, och mullbär. Jag mig dessutom vara himlans kreativ när det gäller kaffe. Då vi inte har varken kaffebryggare, spis eller vattenkokare har jag alltså micrat vatten (obs, micro går emot alla mina principer vanligtvis), blandat ner kanel, nescafe och hällt på rismjölk.

Now, I've spent two days in a weird little bubble. Unexpected things have happened. Yesterday, I think me and Tilde walked for two hours, without finding a place where we could rest our little booties and frets, for that matters.. I can feel that today will be the opposite. I started of the day with chia blended with rice milk, cinnamon and mango, and then I topped it with apples, mandarins, and mulberries, not to mention the coffee. I blended coffee powder, cinnamon and water of course, and then drank it with rice milk and some more cinnamon. Lovely.

  • MAT

Gillar

Kommentarer