Skaffar invisalign

I samarbete med Matilda Alvin

Jag har av någon anledning haft komplex just över mina tänder nedtill. Hur som älskar jag min överkäke och ville bara fixa underkäken. Jag gick på lite konsultationer gällande detta men INGEN kunde svara att de bara kunde fixa min underkäke förens jag kom till Matilda Alvin på City Laser tandvård. Trots att jag har tillräckligt överbett för att bara kunna bända ut underkäken lite, så var alla så fast i sin struktur om hur det "ska" vara. Matilda däremot, lyssnade på exakt vad jag ville. Hon ville att JAG skulle bli nöjd.

Jag tycker det är en helt annan femma att hela tiden vilja förändra sitt utseende för att man har dålig självkänsla, liksom sökande av att vara någon annan. Att hela tiden hitta något nytt att förändra.

Jag har egentligen bara haft detta som ett långvarigt komplex, som betingar mycket negativitet. Även om jag accepterat detta MER kommer min hjärna alltid minnas negativa tankar kopplade till detta. Ibland tror jag bara det är bar att ta bort det som genererat negativa tankar. Jag har alltid tyckt dessa sneda tänder är jobbigt, och har inte sökt upp detta "fel" i bristande självkänsla.

Några ytterligare anledningar till att fixa detta är:
- Huden i ansiktet sjunker med tiden - dvs när man är barn ser man mycket överkäke, och när man är gammal ser man mycket underkäke. Med tiden syns underkäken mer och mer.
- Tänderna blir tightare med åldern och pekar framåt. Vill inte ha det ÄNNU trängre.

SÅ F*N VAD SKÖNT DET ÄR ATT DETTA ÄR IGÅNG.
Varje vecka kommer det bli rakare och rakare, och om ett halvår är det klart.
Jag ska ha skenan 16-22 h om dygnet. 8 h när man sover och minst 8 h till. Soft att inte ALLTID behöva ha sin tandställning. Ska sedan visa före efter.!

PUSS

Gillar

Kommentarer